Statii de epurare

TOPAS
MONOBLOK
FLEXIDIBLOK
Despre noi Version imprimable Suggérer par mail

separatoare-hidrocarburi-novosell.png

 

 

Novo Sell SRL este o firma infiintata in anul 2007; oferim clientilor nostri solutii in domeniul colectarii si pre-epurarii apelor pluviale, a pre-epurarii si epurarii apelor menajere si a colectarii apelor tehnologice din industrie.

Gama de produse pe care le importam si le distribuim:

 • Separatoare de hidrocarburi (PE-HD, otel, beton)
 • Separatoare de grasimi (PE-HD, beton)
 • Rigole din beton (pentru toate clasele de incarcare, latimi:100 – 500 mm)
 • Rigole si sifoane din inox 
 • Statii de epurare
 • Rezervoare PE-HD de apa potabila si vidanjabile (fose septice) 

Novo Sell SRL importa produsele firmelor Simop SAS Franta si JPR Polonia unii dintre cei mai mari producatori europeni de separatoare de hidrocarburi  si de grasimi.  Va putem oferi o gama completa de separatoare:

separatoare-hidrocarburi-pe-hd-novosell.png

Separatoare de hidrocarburi din PE-HD, cu filtru coalescent, cu sau fara by-pass, debite nominale de la 1,5 la 100 l/sec, debite maxime cu by-pass de la 15 la 1000 l/sec. 

separatoare-otel-novosell.png

Separatoare din otel cu filtru coalescent, cu sau fara by-pass, debite nominale standard de la 1,5 la 1000 l/sec, debite maxime cu by-pass de la 15 la 5000 l/sec.

separatoare-grasimi-novosell.png

Referinte pentru separatoare: Hipermarket Cora Drobeta Turnu Severin, Baumax Pitesti, hala Toro Ploiesti, magazine Penny Market, Plus, Profi si Mega Image, China Town Afumati, parc industrial Imobest Rom Bolintin Deal, Praktiker Focsani, showroom Mercedes Piatra Neamt si Fiat Bacau, Lotus Mall Oradea.

Rigole din beton: comercializam produsele  Hydro BG Romania. Va punem la dispozitie o gama larga de produse: 

Rigole din beton tip BGU-Z SV V/G cu rama de asezare a gratarului din otel zincat sau fonta, sistem de prindere rapida a gratarului sau cu suruburi, cu latimi nominale de 100, 150 si 200 mm si gratare in clasele de sarcina A15 kN  pana la E600 kN.

rigole-beton-novosell.png

Rigole din beton BGZ-S SV G cu rama de asezare a gratarului din fonta si sistem de prindere a gratarului cu suruburi, cu latimi nominale de 100, 150, 200, 300, 400 si 500 mm, si gratare in clasele de sarcina D400 kN pana la F900 kN.

rigole-din-beton-novosell.png

Referinte pentru rigole: statii bioremediere Petrom Gara Brazi si Triaj Ploiesti, hypermarket Cora Drobeta Turnu Severin, China Town Afumati, cartier rezidential Mediteraneo Timisoara, parcare Real 2 Constanta, statii Bioromoil, magazin Praktiker Focsani.

Sifoane si rigole din inox: suntem importatori ai unui important producator european ATT Drain Inox Polonia: 

Material: AISI304 (VA2) cu aplicatii in industria alimentara  si zonele de bucatarii profesionale cu doua game de produse:
Sifoane din inox 

 • Gama profesionala dedicata aplicatiilor care necesita  fiabilitate ridicata si preluarea unor debite ridicate
 • Gama mini dedicata aplicatiilor care nu au conditii de exploatare dificile si se doreste un raport optim intre pret si calitate

 

sifoane-inox-novosell.png
rigole-inox-novosell.png
 
 
Rigole din inox 
Material: AISI304 (VA2)
 • latime de la 150 la 800 mm
 • gratare(diferite tipuri) sau tip fanta(profil omega)
 • cu panta la fundul rigolei sau fara
 • picioare pentru reglaj pe inaltime
Referite inox: crama vinificatie Pertovanselo, magazin Cora Constanta, magazin Carrefour Botosani, fabrica lapte Primalact Satu Mare, abator Suinprod Test, magazine Billa. 
 

 

Statii de epurare: producatori - Topol Water Cehia si Graf Germania.

Statii de epurare Graf Germania: principiu de epurare SBR, rezervoare din PE-HD.

Statii de epurare Topol Water Cehia: principiu de  epurare SBR cu bazine compacte din PE-PP.

statii-epurare-novosell.png 

Referinte statii epurare: Topas 250 Standard 2 buc -China Town Afumati, Topas 75 Standard -sediu Arabesque Oradea, Topas 50 FN -restaurant Tisita, Topas 20 FN -depozit Mobexpert km 23 A1, Topas 8 FN -depozit Mobexpert Pipera, Topas 40 FN -sediu Stephani sat Uricani, jud. Iasi.

 

Rezervoare vidanjabile si pentru apa potabila sau rezerva incendiu: 

producatori JPR System Polonia si Graf Germania. 

Referinte rezervoare: rezervor ZD37500 litri -fabrica FNC Crevedia, rezervor 10000 litri Carat XL Graf -depozit logistic FM Logistic Petresti, rezervor 10000 litri Carat XL Graf -organizare santier Pirelli Slatina.

rezervoare-vidanjabile-novosell.png